Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και ο Σέρχιο Μπούσκετς τόνισε με δηλώσεις ότι όλοι οι συμπαίκτες του ονειρεύονται να αγωνιστούν στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ξέρουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί το γεγονός πως η Τσέλσι δεν έχει παρουσιάσει σταθερή πορεία αυτή τη σεζόν ίσως αποβεί μοιραίο για εμάς. Το ”κλειδί” για να κερδίσουμε το ματς είναι να διατηρήσουμε το στιλ παιχνιδιού μας και να σκοράρουμε. Έχουμε αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ξέρουμε πως θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας» δήλωσε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραμένουμε αισιόδοξοι και ονειρευόμαστε να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Το ότι μας θεωρούν φαβορί δεν μας φοβίζει. Είμαστε μία ομάδα που ζούμε συνέχεια με την πίεση αυτή και το έχουμε συνηθίσει».

Κλείνοντας, τόνισε ότι η επιτυχία της Μπάρτσα στηρίζεται στην ομαδική δουλειά: «Ο Μέσι είναι ένας μοναδικός παίκτης, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς παίκτες “κλειδιά” στην ομάδα. Δεν βασιζόμαστε μόνο στον Λιονέλ, αλλά πετυχαίνουμε τις νίκες μας με συνολική προσπάθεια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης