Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ ετοιμάζεται για την… τρίτη του πρεμιέρα (Κύπελλο, Πρωτάθλημα), αυτήν την φορά για τη Euroleague με αντίπαλο τη πολωνική Τουρόβ  στο ΟΑΚΑ, (21:30, Novasports2), και θέλει να δει τους παίκτες του να παίρνουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη και να κάνουν το τρία στα τρία!

Το όνομα της Τουρόβ μπορεί να μην ακούγεται επικίνδυνο ή και να μην μοιάζει… εμπορικό, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα προς όλες τις κατευθύνσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκαθάρισε τη δυναμική των Πολωνών προς τους παίκτες του ενώ την ίδια ώρα τόσο ο ίδιος όσο και οι «πράσινοι» έδειξαν να περιμένουν την δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος προπονήθηκε και χθες μόνος του, ενώ απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα ο Τζούλιαν Ράιτ που αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας από χθες το απόγευμα!

Ο 27χρόνος Αμερικανός φόργουορντ αρχικά είχε κοπεί στις ιατρικές εξετάσεις. Έμεινε στην Αθήνα, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, πέρασε από τράι άουτ από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και υπέγραψε στους «πράσινους», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης
Ιβάνοβιτς: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Τούροβ»

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης