Με πέναλτι του Αγκάνθο στο 57′ ο Άρης νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 20’ ο Αγκάνθο ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Αναστασόπουλος απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ αποσόβησε και το σουτ του Καπετάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (57′), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χαμπλ ανέτρεψε τον Ψυχογιό, ο Κύζας έδωσε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Αγκάνθο.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα και ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Άρης – Κέρκυρα 1-0 (Live)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 57′ πεν. Αγκάνθο

Κίτρινες κάρτες: Γιαννιώτας, Κοέλιο, Αγκάνθο – Μπάρκογλου, Ηλιάδης, Χαμπλ, Έντερ

Κόκκινες κάρτες:


Άρης (Μάκης Κατσαβάκης):
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος (90′ Παντίδος), Γκέσιος (46′ Σούνας), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82′ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67′ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (52′ Νάστος), Έντερ, Χαμπλ (78′ Διαμαντόπουλος), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Άρη): «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ξεκινήσαμε με υπομονή, ο αντίπαλος μάς περίμενε και ψάχναμε τη κάθετη πάσα για να αξιοποιήσουμε τον Αγκάνθο. Είχαμε κάποιες φάσεις και κάποιες φορές δεν ήμασταν ήρεμοι με τη μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να έχουμε παραπάνω υπομονή στο παιχνίδι μας. Μετά το γκολ που πετύχαμε ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά ο Μάρκος ο Βελλίδης μας κράτησε στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του. Θέλουμε να γίνουμε πιο ήρεμοι στην κυκλοφορία, όμως χρειάζεται υπομονή καθώς μερικοί παίκτες είναι άπειροι, ενώ παράλληλα τα παιδιά δεν παίζουν πολύ καιρό μαζί. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε στη Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό από πέρσι, ωστόσο έχει και αυτός τα σκαμπανεβάσματα του. Θα δούμε».

Άκης Μάντζιος (προπονητής Κέρκυρας):
«Σήμερα έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Ο Αρης είχε στην αρχή την κατοχή, ωστόσο δεν δημιούργησε την κλασσική φάση. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι για το οποίο δε θέλω να μιλήσω. Μετά το γκολ ανεβάσαμε στροφές, ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα, χάσαμε μια μεγάλη φάση με τον Μπάρκογλου και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, σήμερα προσπαθήσαμε αρκετά και δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο από τους παίκτες μου, παρά την ήττα. Ο Άρης είναι πάντα μεγάλη ομάδα, παρά τα προβλήματα που έχει. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Όπως είπε και ο Μάκης Κατσαβάκης αυτές οι ομάδες είναι καινούριες και θέλουν υπομονή, τώρα χτίζονται. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης