Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Μητρόπουλο (1’) και Γιάννου (55’), ενώ ο Πανθρακικός μείωσε με τον Τζάνη στο 62’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα και κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την επικράτησή του. Περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Τασουλής έκανε το γύρισμα και η μπάλα στρώθηκε στον Μητρόπουλο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά το 1-0, ο Πανιώνιος είχε ακόμα δύο καλές στιγμές. Στο 16′ ο Φούντας επιχείρησε σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, ενώ στο 30′ ο Μπουμάλ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Γιάννου, που δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Για τον Πανθρακικό, ο Μπαϊκαρά στο 33’ επιχείρησε μια σέντρα, την οποία προσπάθησε να εξουδετερώσει ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» Παπαδόπουλος. Ο δυνατός αέρας άλλαξε την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ιγκόρ, ο οποίος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 55′ ο Μπουμάλ πάσαρε στον Φούντα, που μπήκε στην περιοχή και με συρτή σέντρα βρήκε τον Γιάννου, ο οποίος σκόραρε. Ο Πανθρακικός μείωσε στο 62’. Μετά τη σέντρα του Ντιγκινί ο Τζάνης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Πανιώνιου και μείωσε σε 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε, με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει δύο καλές στιγμές, στο 65’ με τον Ιγκόρ και στο 87’ με τον Μεχία.

Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 1’ Μητρόπουλος. 55′ Γιάννου – 62′ Τζάνης

Κίτρινες κάρτες: Ρισβάνης, Πάνος, Παπαδόπουλος – Εμπόου

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (68′ Σιώπης), Μπουμάλ (82′ Μασούρας), Φούντας (90′ Μπακασέτας), Γιάννου.

Πανθρακικός: (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62′ Μπάλδα), Ποτουρίδης, Ρομέου (79′ Μάρτινς), Εμπόου, Τζάνης (73′ Χασομέρης), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης