Η τρίτη αγωνιστική των play offs της Ευρωλίγκας συνοδεύτηκε με νίκη του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ επιβλήθηκαν με 78-76 της Ρεάλ Μαδρίτης, στον τρίτο αγώνα τους για τα πλέι οφ της Euroleague και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 τις νίκες.

Πλέον η ομάδα του Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει την Τετάρτη να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μιλάνο σε πέμπτο ματς που θα διεξαχθεί στην έδρα της «βασίλισσας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκονται ήδη οι επίσημες τσιρλίντερ τους, οι οποίες μπορεί να μη τα κατάφεραν στον ετήσιο διαγωνισμό της Ευρωλίγκας για τις κορυφαίες της Ευρώπης, κατάφεραν όμως  να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους.

Η επίσημη χορευτική ομάδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις 19 συμμετέχουσες του «Efesta Dance Challenge 2014». Οι Red Drops, δεν κατάφεραν να προκριθούν παρόλα αυτά έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό βίντεο, για την προώθησή τους, το οποίο είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακό και ανάλογο του επιπέδου της ομάδας των πρωταθλητών Ευρώπης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης