Την Τετάρτη θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Λουκά Βύντρα, όσον αφορά στο μεταξύ τους «διαζύγιο».

Οι δύο πλευρές είχαν δύο ραντεβού στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ωστόσο σε κανένα εκ των δύο δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή», όσον αφορά στην αποζημίωση του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ο παίκτης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, ενώ το απόγευμα τα είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη λοιπόν ο Βύντρα θα καθίσει εκ νέου στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες το «τριφύλλι» αύριο, προκειμένου να τα βρουν και να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης, ότι στη συνάντηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο παίκτης ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα των «πράσινω»ν να του διευκρινίσει όσα είχε υπονοήσει ο δεύτερος μετά τη βαριά ήττα από τη Βέροια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος επίσης είναι υπ΄ατμόν από την ομάδα, οι διοικούντες το «τριφύλλι»  αποφάσισαν να περιμένουν ως την Παρασκευή την πρόταση από ιταλική ομάδα ώστε να χωρίσουν «φιλικά» οι δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης