Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στην «Τούμπα», σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με πέναλτι του Άλβες, ενώ στο 73’ ο Μακ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Άλβες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός ευτύχισε να ανοίξει νωρίς το σκορ γεγονός που του έδωσε ώθηση. Μόλις στο 6’ η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Κούσα. Ο Άλβες ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια δεν αντέδρασε και στην ουσία… πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η πιο καλή στιγμή του «Δικεφάλου του Βορρά» καταγράφηκε στο 17’ όταν ο Περέιρα προσπάθησε με κεφαλιά να σκοράρει. Στο 20’ ο Μπεχαράνο βγήκε τετ-α-τετ από τα δεξιά αλλά ο Ιτάνζ τον πρόλαβε και απέκρουσε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μακ, που έδωσε ενέργεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στο 73ο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο γκολ, όταν από την ασίστ του Νομπόα, ο Μακ εξουδετέρωσε τον Μπεχαράνο και πλάσαρε σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να σκοράρει το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, ο Άλβες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την μπάλα από τον Γοδόϊ και αφού πέρασε τον Ιτάνζ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2 (Novasports 1)

Γκολ: 7′ πεν. Άλβες (Παναιτωλικός), 73′ Μακ (ΠΑΟΚ), 90′ +4′ Άλβες

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης, Μαντούρο, Ρατς, Νομπόα – Μπεχαράνο, Μαρτίνεζ, Στεφανάκος

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ: Ι
τάνζ, Ρατς, Κατσικάς (88′ Κίτσιου), Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο, Τζανδάρης (46′ Μακ), Νομπόα, Σαλπιγγίδης (75′ Ρικάρντο Κόστα), Αθανασιάδης, Περέιρα.

Παναιτωλικός:
Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Εντζεγκουέλε, Γοδόι, Μαρτίνεζ, Φωτάκης (81′ Μαλεζάς), Βιγιαφάνες (71′ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ (59′ Λάζαρ), Άλβες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης