Με δύο γκολ του Μιγκέλ Βίτορ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην «Τούμπα» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στον αγώνα και πριν ανοίξει το σκορ είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 19’ ο Κίτσιου και στο 16’ και το 35’ ο Αθανασιάδης προειδοποίησαν τους Αρκάδες, πριν βάλει το γκολ ο Βίτορ. Στο 39’ ο Πορτογάλος αμυντικός πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Στοχ και έβαλε τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ.

Για τον Αστέρα μία καλή στιγμή είχε ο Ουρτάδο στο 20’, ενώ στο πρώτο μέρος το ματς διεκόπη για 2 λεπτά λόγω υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του διαιτητή Ιωαννίδη. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι του Κουρμπέλη πάνω στον Λάζαρ στο 21ο λεπτό.

Στο 52’ ο Κατσουράνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά μετά, ξανά ο Βίτορ, ύστερα από φάουλ του Λίνο πέτυχε το 2-0. Στο 61′ δυνατό σουτ του Νίνη απέκρουσε με δυσκολία ο Ερνάντες, με τον Αστέρα να απειλεί στο 64′ με τον Κάφα, ο οποίος, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χακόμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και είχε δυο καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Μπαράλες, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χακόμπο. Στο 90′ ο Νίνης σε άδειο τέρμα έχασε την ευκαιρία να σκοράρει σουτάροντας… άουτ.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Nova 1)

Γκολ: 40′, 57′ Βίτορ

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης – Κουρμπέλης, Έντο, Σέτι, Πιπίνης

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου (69′ Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης (85′ Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (72′ Πέρεθ).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Ερνάντεζ, Ναβάρο, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κουρμπέλης (59′ Κάφα), Ουσέρο, Εντό (74′ Ντελγκάδο), Πολ (68′ Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Σέτι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης