Με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στην αποστολή, θα παραταχθεί αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες δεν είναι απόλυτα υγιείς, ώστε να είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα με την Ένωση, όμως ο «Λάζος» έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του «δικεφάλου» του Βορρά σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με την Καβάλα ανέφερε: «Η Καβάλα έχει αλλάξει σημαντικά. Η αλλαγή προπονητή τής δίνει ώθηση και η προσθήκη των Γκαγκαλούδη, Γκράντι δίνει δύναμη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια, τα οποία έχασε στον πόντο και ίσως θα μπορούσε να τα είχε κερδίσει. Η βαθμολογική της θέση, συνεπώς, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει, να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο τον αντίπαλο, αλλά και για να καλύψουμε τις απουσίες μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε: «Η Καβάλα είναι στη βάση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, γνωρίζουμε ότι όλα σχεδόν τα παιχνίδια της ως τώρα τα έχασε στον πόντο και περιμένουμε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, σε μία έδρα δύσκολη. Σίγουρα θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και εμείς θέλουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πετύχουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης