Τον νέο του πλέι μέικερ, Απόλλωνα Τσόχλα παρουσίασε τη Δευτέρα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

«Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ανυπομονούσα να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, οι άνθρωποί του κάνουν τα πάντα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος που είμαι εδώ. Το κλίμα είναι μπασκετικό και εξαιρετικό» είπε αρχικά ο παίκτης, ενώ ερωτηθείς για το τι διαφορετικό έχει ο «δικέφαλος» του Βορρά επεσήμανε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνεις προπόνηση και είναι ο Μπάνε (σ.σ. Πρέλεβιτς) στη γωνία και κοιτάει… Οι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό ξέρουν τι θέλει ένα παίκτης. Εδώ όλοι είναι πολύ κοντά στον παίκτη και κοντά στις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του».

Για το τι ήξερε για τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Μιλούσα με τον Δέδα και πριν μάθω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε αυτό το “παρεϊστικο που έχει η ομάδα και οι υψηλοί στόχοι που έχει ο ΠΑΟΚ».

Για τους συμπαίκτες του τόνισε: «Είναι όλα εξαιρετικά παιδιά και συνεργάσιμα. Η ομάδα μέχρι στιγμής είναι σε πολύ καλό δρόμο για την συνέχεια».

Για το στιλ του μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟΚ είπε:
«Θα είναι πολύ πιο εύκολα εδώ. Ο Μαρκόπουλος δεν απαγορεύει κάτι και νομίζω πως ταιριάζω στο στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Νομίζω θα παίξουμε ένα ωραίο μπάσκετ και ελκυστικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν δήλωσε: «Πιστεύω πως αντεπεξήλθαμε εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Είμαστε σε καλό δρόμο και παραλίγο να νικήσουμε».

Για το στιλ παιχνιδιού του τόνισε: «Μέσα στο γήπεδο, μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Ο προπονητής μιλάει με εμένα κυρίως και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μου λέει. Αν είναι να εκτελέσεις, θα εκτελέσεις. Αν είναι να παίξεις άμυνα, θα παίξεις άμυνα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης