Την απόφασή του να παραμείνει στο Βελιγράδι και να μην ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» του Βελιγραδίου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας με τα νεφρά του και όπως εξήγησε αυτός είναι ο λόγος που όρθιος μπροστά από τον πάγκο της ομάδας στη “ΝΟΚΙΑ ΑRENA” θα βρίσκεται την Πέμπτη (23/1, 21:05) ο άμεσος συνεργάτης του, Βέλιμιρ Γκάσιτς. Η αποστολή της Παρτιζάν θα βρίσκεται μακριά από το Βελιγράδι για διάστημα τριών ημερών, κάτι που θέλει ν’ αποφύγει ο Βουγιόσεβιτς για να μη θέσει σε κίνδυνο την ήδη «εύθραυστη» υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βουγιόσεβιτς δεν είχε ταξιδέψει ούτε στο Μόναχο για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Top-16 με την Μπάγερν, δεν ήταν ούτε στο Βελιγράδι στην πρεμιέρα της φάσης των «16» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, είχε επιστρέψει για την 3η αγωνιστική με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί σερβικού εδάφους.

«Το να ταξιδέψει κανείς στο Τελ Αβίβ είναι δύσκολο. Ακολουθώ ακόμη θεραπευτική αγωγή και δεν θα ταξιδέψω με την αποστολή. Δεν είναι ότι δεν είμαι καλά, αλλά μέχρι η κατάσταση της υγείας μου να σταθεροποιηθεί θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Πρέπει να δώσω μία ευκαιρία στα νεφρά μου να επιβιώσουν.

Η ομάδα θα ταξιδέψει πλήρης και ο κόουτς Γκάσιτς είναι ικανός να καθοδηγήσει και πάλι την ομάδα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μας να παίξουν καλά, να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μην είναι εγωιστές στην επίθεση. Η Μακάμπι έχει πιο δυνατή ομάδα, παίζει στην έδρα της και η νεανική μας ομάδα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απίθανο να νικήσουμε εκεί, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε αλλά για να παλέψουμε», ανακοίνωσε με αυτά τα λόγια την παραμονή του στο Βελιγράδι ο Βουγιόσεβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης