O Aργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΚΑΟΔ, τόνισε ότι το ματς με τους Δραμινούς ήταν μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού εν όψει του ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τους ομίλους της Euroleague.

Παράλληλα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, εκφράζοντας την ελπίδα να τον έχει στο ματς του Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς ο πρωταρχικός στόχος ήταν να μοράσουμε το χρόνο, αφού μέσα σε 48 ώρες ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλαμε να μην έχουμε και τραυματισμό.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. είναι μία κοντρολαρισμένη ομάδα, με αρχές. Νομίζω δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Προετοιμαζόμαστε και για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ουσιασιστικά, βάσει ιδιαιτέρων συνθηκών με 2 παιχνίδια σε 2 ημέρες. Καλή συνέχεια στον Κ.Α.Ο.Δ.» ανέφερε για το ματς στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με τον Ραμέλ Κάρι ο «Άρτζι» τόνισε: «Ο Κάρι είναι άρρωστος, εμπύρετος. Είναι στο νοσοκομείο. Θα δούμε αύριο (6/11). Ο στόχος μας είναι να ‘ναι μαζί μας. Θα μας το πουν οι γιατροί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης