Η επανεμφάνιση του Βλάση Τσάκα και η αυριανή συνέντευξη του πρίγκιπα Φαϊσάλ δημιούργησε νέα ανακατωσούρα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, αλλά και διχαστικά φαινόμενα, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμη… φούσκα και τους δε να περιμένουν να δουν τις καμήλες φορτωμένες με πετροδόλαρα να τρέχουν στην Κηφισίας, με κατεύθυνση την ΠΑΕ!

Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2011, που εμφανίστηκε αυτός ο συμπαθητικός (ή αντιπαθητικός για άλλους) τυπάκος από την Καβάλα, με… ταξί στα παλιά γραφεία της ΠΑΕ με σκοπό να πάρει τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια ότι κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθαμε όλες τις πτυχές ενός… παραμυθιού, αλλά και λεπτομέρειες, που θα μας συνοδεύουν στον αιώνα τον άπαντα!

Μάθαμε ότι στην Σαουδική Αραβία υπάρχουν περίπου 6.500 πρίγκιπες. Άλλοι φραγκάτοι και άλλοι… μεροκαματιάρηδες, σαν τον Κώστα Βουτσά στην ελληνική ταινία: «Ξυπόλητος πρίγκιψ».

Εμπεδώσαμε ότι Πέμπτη και Παρασκευή στην Σαουδική Αραβία δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία ή για να ακριβολογούμε, έτσι δικαιολογούσε τις συνεχόμενες αναβολές ο Τσάκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως αυτή θα ήταν η ιδεατή ζωή: Πέμπτη και Παρασκευή να κάθεσαι και το Σαββατοκύριακο να ξεκουράζεσαι…

Επίσης διαπιστώσαμε ότι οι επενδυτές του Καβαλιώτη μάνατζερ έχουν περίεργες συνήθειες. Ο Αλ Σαούντ (το πρώτο φρούτο που εμφάνισε) ήταν… αρρωστάκι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε τη φανέλα με το τριφύλλι, αλλά όταν ήρθε ο καιρός να βάλει λεφτά, ανέβηκε σ’ έναν… φοίνικα, για να δει προς τα πού θα μας στείλει τα… χαιρετίσματά του!

Στη συνέχεια είχαμε την πριγκίπισσα Νούρα. Άλλοι λένε ότι την είδαν σε… θρόνο καμαρωτό και άλλοι ότι την άκουσαν να μιλάει ελληνικά, να φοράει σκουλαρικάκι στη μύτη και να καπνίζει σαν… φουγάρο! Όρκο δεν παίρνουμε ούτε στον Θεό, ούτε στον… Αλλάχ!

Πάντως ο Βλάσης, φιλόξενος σαν τον Ολύμπιο Δία, την πήγε και μια… βαρκάδα στον Αργοσαρωνικό, με τα μποφόρ να μετατρέπουν τη θάλασσα από… λάδι σε Χαβάι 5-0: 7-8 εκείνο το Σαββατοκύριακο!

Ο τελευταίος αυτής της θαυμαστής υπερ-ομάδας, είναι ο Μπιν Φαρφάν. Λάτρης της ελληνικής κουζίνας (greek mouzaka και… σούβλακος), ο οποίος δεν διστάζει να πάει στον κισέ και να περιμένει στην ουρά για ν’ ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, κυκλοφορεί χωρίς μπράβους και είναι παιδί κιμπάρικο!

Τώρα για πιο λόγο στην προ μηνών συνέντευξη Τύπου δεν αντέδρασε βλέποντας τον Τσάκα ν’ ανοίγει με τέχνη μια… καραμελίτσα, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει την αγορά του αιώνα, συμπαθάτε μας, δεν το γνωρίζουμε.

Όλα αυτά τα είδαμε, τα ζήσαμε και τ’ ακούσαμε…

Όπως και να έχει μια ακόμη ημέρα με σπαρταριστές ιστορίες περιμένει τον Παναθηναϊκό.

Κάποιοι είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι το «τριφύλλι» θα πετάξει με μαγικό χαλί και ότι δεν θ’ αργήσει να δει μια… άσπρη ημέρα. Ελπίζουμε όχι όπως η.. προηγούμενη, λόγω των ιπτάμενων γιαουρτιών…

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης