Με μοναδική απουσία, αυτή του Ντάριν Ουίλιαμς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου.

Ο Αμερικανός σέντερ απείχε από το πρόγραμμα της Τρίτης, λόγω στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπώρησαν. Εντούτοις, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός άσος θα προπονηθεί κανονικά αύριο και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας του να γεμίσουν το κλειστό της οδού Κένεντι την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στους «ερυθρόλευκους» απηύθυνε με δηλώσεις του ο Ντουάιτ Θορν.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο μας, τον οποίο περιμένουμε να είναι και πάλι στο πλευρό μας. Αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας», ανέφερε αρχικά ο άσος του Περιστερίου.

Αναφορικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ένα κακό τρίλεπτο στην άμυνα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν αρκετό ώστε να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει διαφορά και στην ουσία να πάρει τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν είχαμε αυτό το… τραγικό διάστημα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά στην τέταρτη περίοδο. Θα ήταν άλλο παιχνίδι. Δεν μπορούμε, όμως, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω γι΄αυτό και κοιτάζουμε μπροστά. Πλέον μας απασχολεί ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης