Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαγράφει πολύ κακή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αυτό το γεγονός τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

Ο προπονητής της Λάτσιο, στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με το «τριφύλλι», για τους ομίλους του Europa League, χαρακτήρισε τους παίκτες του Φερέιρα ως «θυμωμένους από τα άσχημα αποτελέσματα», ενώ για τη δική του ομάδα είπε πως πρέπει να αγωνιστεί έξυπνα και να μην φοβηθεί την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βόσνιος προπονητής, αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως ο Μίροσλαβ Κλόζε θα είναι στη διάθεσή του, στη συνέχεια είπε: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Και για τον Παναθηναϊκό οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να μην φοβηθούμε τους φιλάθλους και να αγωνιστούμε καλά». Απέφυγε να πει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ: «Η ομάδα μας έχει συνοχή και θα γίνει ροτέισον στο αυριανό ματς, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να μπορέσω να δώσω το δικαίωμα στους παίκτες που θα παίξουν να αγωνιστούν σε μια ομάδα με μεγάλη συνοχή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και εγώ θα βάλω την καλύτερη ενδεκάδα να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του ο Σέρτζιο Φλοκάρι, που εκπροσώπησε τους παίκτες των «λατσιάλι» στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε για το αυριανό ματς: « Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα την Πέμπτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης