Σύνθημα νίκης, εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο έδωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει… πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τη νίκη μας επί του Άρη είχα πει ότι για να έχει αξία αυτή η επιτυχία θα πρέπει να κερδίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα που μπορεί να περνάει μια αγωνιστική κοιλιά, ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνος γιατί τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Την στάση μας όμως δεν την καθορίζει ο αντίπαλος μας αλλά η φιλοσοφία, οι στόχοι μας και η ομάδα που εκπροσωπούμε και που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. 

Τίποτα δεν τελειώνει με τρεις βαθμούς, απαιτείται συνεχή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Θα διατηρήσουμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και νομίζω ότι αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Η αποστολή του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής τους Μπούρμπο και Χατζηκοσμά καθώς και τους τραυματίες Ιωαννίδη και Χαριτωνίδη. Αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Βιτώρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή των Ηρακλειωτών: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης, Κουρδάκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης