Ατάκες μνημείο ακούστηκαν εντός της αίθουσας, όπου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος για να δικαιολογήσει την πρόθεσή του να ντύσει στα «πράσινα» τον πρώην «ερυθρόλευκο» Νίκο Νταμπίζα, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε ότι «δεν είναι αντιπαναθηναϊκός. Ήταν Αρειανός. Απλά είχε δηλώσει αντιπαναθηναϊκός επειδή τον έδερναν τα αδέρφια του, που ήταν Παναθηναϊκοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια ότι το γήπεδο στον Βοτανικό δεν μπορεί να κατασκευαστεί, εκτός και εάν βρεθεί κάποιος και το χτίσει για τον Παναθηναϊκό… τζάμπα.

Μάλιστα χαρακτήρισε παράλογο που η ΠΑΕ επέλεξε να μπει σ’ ένα πρότζεκτ, όπου έδωσε γήπεδο (Λεωφόρος) και πήρε ένα… οικόπεδο στον Βοτανικό.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε ότι είναι αντιθέτως με τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ, παρ’ ότι είναι απόφαση προηγούμενης γενικής συνέλευσης και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος χαρακτηρίζει ακατανόητα τα όσα έχουν συμβεί στο γηπεδικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» προανήγγειλε μείωση του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν στα 5 εκατ. ευρώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα συμβόλαιο που θα υπερβαίνει τις 250.000 – 300.000 ευρώ, παρ’ όλα αυτά τόνισε ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης