Ισόπαλη με 1-1 σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα των Νεανίδων με την αντίστοιχη της Φινλανδίας, που διεξήχθη την Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο των Μεγάρων.

Η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με το τέρμα της Κούικα, ωστόσο η αντίδραση της γαλανόλευκης ήταν άμεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κορίτσια του Κουτσάκη έφτασε στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό, όταν η Κοκκοβιάδου και η Βαρδαλή άλλαξαν πολύ γρήγορα τη μπάλα και η πρώτη με όμορφο πλασέ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των κοριτσιών μας μετά το πρώτο 20λεπτο. 

Κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν ως ίσες προς ίσες τις Φινλανδές, οι οποίες σαφώς έχουν περισσότερες παραστάσεις και το σημαντικότερο είναι μεγαλύτερες σε ηλικία, συγκριτικά με τις δικές μας παίκτριες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι ένα με δύο χρόνια μικρότερες, γεγονός καθοριστικό σε αυτό το επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Κόλλια, Ζήγρα (85′ Μπιζεργιαννίδου), Λυμπερακάκη (59′ Σακελλάρη), Καλδαρίδου (75′ Γεωργίου), Μήτκου, Μουρατίδου (59′ Κυριαζή), Μάρκου (75′ Λόγγου), Κοκκοβιάδου (85′ Παπαδοπούλου), Βαρδαλή.

Φινλανδία:
Mόιζιο, Χάλινεν, Αουβίνεν, Πέλτονεν, Βαλιλά (46′ Ντάλμαρς), Ισκάνιους, Όλινγκ (75′ Σάλμι), Κούικα, Χούουσκο, Κετόγια, Ρουχομάα (56′ Κέμπι).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης