Σε έναν παλιό τους… γνώριμο εμπιστεύτηκαν οι ιθύνοντες της Λάρισας την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τίμο Καβακά, που επιστρέφει στους «βυσσινί», καθώς το καλοκαίρι του 2011 ήταν βοηθός του Κρις Κόουλμαν, αλλά αποχώρησε, για να αναλάβει πρώτος προπονητής στον Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός τεχνικός ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ΠΑΕ ΑΕΛ και λίγες ώρες αργότερα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Κάμπου.

Ο Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στη Λάρισα, επισημαίνοντας ότι ήρθε σε μία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες της Ελλάδας. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν, ώστε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να παίξει καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να δούμε τι έχουμε κάνει» δήλωσε αρχικά ο Καβακάς και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΛ σε όποια κατηγορία και αν παίζει, στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί. Εμείς δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Έχω γνώση της ομάδας και ακριβή επίγνωση του πού έρχομαι καθώς και των απαιτήσεών της.

Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε αλλάξει κατηγορία. Εξάλλου, για αυτόν τον λόγο ήρθα στην ΑΕΛ».

Διαβάστε επίσης:

Νέος προπονητής της Λάρισας ο Καβακάς,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013, 17:15

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης