Ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή, ο οποίος ανακοίνωσε προ ημερών την αποχώρησή του από τη Νάπολι.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της «βασίλισσας», Εντουάρντο Φερνάντεθ ντε Μπλας, ανακοίνωσε -έστω και άθελά του- στη διάρκεια συνάντησης με σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας ότι ο Μπενίτεθ θα είναι ο νέος τεχνικός των «μερένγκες», όπου θα διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αντσελότι είναι ένα απόλυτο φαινόμενο και του δίνουμε όλη την εκτίμησή μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερνάντεθ ντε Μπλας και συμπλήρωσε: «Μέχρι πριν από τρεις ημέρες ήταν ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όπως πριν από δύο χρόνια ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, και από αυτή την εβδομάδα και μετά θα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ».

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η πρόσληψη του Μπενίτεθ, ο οποίος στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να ανακοινωθεί από τη «βασίλισσα» την επόμενη Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης