Μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ πέτυχαν οι Πετρόπουλος και Μαυρίας, ενώ για την Προοδευτική το σκορ άνοιξε ο Παναγιωτόπουλος. Να σημειωθεί ότι στο 3ο λεπτό ο Καπίνο απέκρουσε πέναλτι του Λέκκα.

Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πλατανιάς Χανίων-Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Πρόο» κέρδισε πέναλτι μόλις στο 3΄, όταν ο Σο έδιωξε την μπάλα με το χέρι, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε την εκτέλεση του Λέκκα. Ο τελευταίος κέρδισε στο 6΄ την μπάλα από την πάσα του Δώνη στον Τριανταφυλλόπουλο, «τροφοδότησε» τον Παναγιωτόπουλο και αυτός «έγραψε» το 1-0

. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 59΄ με τον Πετρόπουλο, ενώ στο 83΄ ο Μαυρίας με ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το «τριφύλλι».

Προοδευτική – Παναθηναϊκός 1-2 (OTE Sport 3)

Γκολ: 6’ Παναγιωτόπουλος – 59′ Πετρόπουλος, 83′ Μαυρίας
3′ ο Καπίνο έπιασε πέναλτι του εκτέλεσε ο Λέκκας

Κίτρινες κάρτες:
Κουσούρης – Σο, Λαγός

Κόκκινες κάρτες:


Προοδευτική:
Ζήνωνος, Κουσούρης, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Κακαράς, Βασιλάκος (69΄ Αντωνίου), Μακαρονάς (61΄ Τζώρτζης), Λέκας, Επιτροπάκης (46΄ Αργυρίου), Παναγιωτόπουλος.

Παναθηναϊκός:
Καπίνο, Πίντο, Μαυρίας (89΄ Μουζακίτης), Σο, Μπαρμπαρούσης (88΄ Γιαννιτσάνης), Μαρίνος, Λαγός, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης (73΄ Ζέκα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης