Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι, στο οποίο υπάρχουν παιχνίδια για την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League. Πάντως εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα ελληνικά ματς και θα πορευτούμε με μία τριάδα με… ευρωπαϊκό χρώμα.

Η Λίβερπουλ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και στον επαναληπτικό (0-0 το ματς στο Άνφιλντ) με την Μπόλτον στο «Ρίμποκ» καλείται να πάρει το «διπλό» για να μην τεθεί εκτός και από αυτή τη διοργάνωση, μετά το Λιγκ Καπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή του Στάριτζ δυναμώνει αρκετά τη γραμμή κρούσης των «ρεντς», κι έτσι φρονούμε ότι οι παίκτες του Ροτζερς θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση απέναντι στους «τρότερς», οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστική πτώση.

Από εκεί και πέρα, έχουμε επιλέξει το σημείο του OVER στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται βυθισμένοι στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα και ως εκ τούτου «καίγονται» για τη νίκη.

Από την άλλη  οι φιλοξενούμενοι, που στηρίζονται κυρίως στην έδρα τους, είναι αρκετά συγκροτημένη ομάδα, με πολλά οver (5/6) το τελευταίο διάστημα. Έτσι, με την παράδοση να είναι κι αυτή με το μέρος μας, θα πάμε με τα πολλά γκολ σε αυτό το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριάδα μας θα κλείσει με το ματς ανάμεσα στη Μονακό και την Μπαστιά, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου επιθυμεί διακαώς να φτάσει στον τελικό, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο της τρόπαιο, μετά την επιστροφή της στα σαλόνια του γαλλικού πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να λυγίσει την αντίσταση των Κορσικανων, που μακριά από τη βάση τους χάνουν σημαντικό μέρος της δυναμικής τους.

ΤΡΙΑΔΑ…

136. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER (1.55)
142. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 (1.50)
148. ΜΟΝΑΚΟ-ΜΠΑΣΤΙΑ 1 (1.45)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης