Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2-0 επί του Φωστήρα στους «Ζωσιμάδες» επικράτησε εκ νέου του άλλοτε «φονέα των γιγάντων» και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε 3-2 με γκολ των Γιάκου (8΄), Λίλα (34΄) και Βίλα (50΄). Για τον Φωστήρα σκόραραν οι Μπούμπας (4΄) και Βλάχος (89΄). και ακολούθησε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης στους «8».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπούμπα, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα με γκολ του Γιάκου. Ο Λίλα «τελείωσε» τον αγώνα στο 34΄ με μακρινό σουτ, που «κρέμασε» τον Μπότο και στο 50΄ ο Βίλα αύξησε το σκορ στο 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 71ο λεπτό το δυνατό σουτ του Δωροβίνη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Βλάχος στο 89΄.

Διαιτητής:
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες:
Μπούμπας – Ρουμπουλάκου

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος):
Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (65΄ Τασούλης), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55΄ Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56΄ Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ταμπάσης (20΄ λ. τρ. Φεγκρούς), Λίλα (64΄ Αυγενικού), Κεϊτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (70΄ Οικονόμου), Ντάσιος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης