Ο Ντέρεγκ Μπόατεγκ μπορεί ν’ άνοιξε τον χορό των μετεγγραφών – επιλογών του Μίτσελ, αλλά ο Ισπανός είναι βέβαιο ότι θα φέρει και άλλους ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Γαύρος», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Γιάν Βερντού της Εσπανιόλ και Κριστιάν Ριβέρος της Καϊζερίσπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βερντού είναι 10άρι, 29 χρονών και αποτελεί τον ηγέτη της Εσπανιόλ. Το συμβόλαιό του ωστόσο λήγει τον Ιούνιο και ο ίδιος φαίνεται να ψάχνεται στο εξωτερικό, ψάχνοντας για το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός μέσος έχει 23 συμμετοχές, με 7 γκολ και 3 ασίστ.

Σχετικά με τον Ριβέρος είχε βρεθεί και παλαιότερα στο προσκήνιο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα πριν από μία διετία, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Σάντερλαντ, με τους πρωταθλητές όμως να προτιμούν τελικά τον Μακούν.

Εν τέλει ο 30χρονος -σήμερα- αμυντικός μέσος πήγε δανεικός στην Καϊζερίσπορ, όπου μέτρησε συνολικά 56 συμμετοχές και 3 γκολ. Σύμφωνα μάλιστα με τους Τούρκους, ο Παραγουανός άσος αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης