Την πρώτη της ήττα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν υπέστη το Σάββατο η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν με 3-2 σκορ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και είδαν το αήττητο σερί που «έτρεχαν» στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να λαμβάνει τέλος μετά από 19 ματς (18 νίκες και μία ισοπαλία).

Πάντως η σημερινή ήττα των Καταλανών μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «αυτοκτονία», καθώς αν και προηγούνταν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μέσι (7’) και Πέδρο (25’), εν τέλει έφυγαν χωρίς βαθμούς από το «Ανοέτα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 41’ με γκολ του Γκονσάλο Κάστρο, που χτύπησε εκ νέου στο 63’΄, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους Βάσκους.

Το… έμφραγμα για την «Μπάρτσα» ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αγκιρέτσε να γράφει το τελικό 3-2, αναγκάζοντας τους «μπλαουγκράνα» στην πρώτη φετινή ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βιλανόβα αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 56′, λόγω της αποβολής του Πικέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοσιεδάδ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Ματίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ιγιάρα, Τσάβι Πριέτο (79′ Ρουμπέν Πάρντο), Γκονσάλο Κάστρο (74′ Ιφράν), Γκριεζμάν, Βέλα (84′ Αχιρέτσε).

Μπαρτσελόνα:
Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (89′ Αντριάνο), Μέσι, Φάμπρεγκας (59′ Μαστσεράνο).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης