Δύσκολα θα καταφέρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καντού για την Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα αποθεραπείας, καθώς ο κίνδυνος για υποτροπή είναι μεγάλος.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος για το ματς με τους Ιταλούς είναι και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, που έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Αντίθετα, στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής, που δεν είχε αγωνιστεί στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκους Μπανκς, που μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει το «ok» στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Τέλος, ο Τζέισον Καπόνο παραχώρησε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός μιλά για την καθυστέρηση της άφιξής του στην Ελλάδα, λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισα ένα απρόβλεπτο οικογενειακό ζήτημα, το οποίο καθυστέρησε την αναχώρησή μου για την Ελλάδα. Δεν είναι ξεκάθαρο αυτήν τη στιγμή αν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί θα με εμποδίσει τελικά από το να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου απέναντι στον σύλλογο, αλλά θα παραμείνω σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της ομάδας στη διάρκεια των επόμενων ημερών, όσο η οικογένειά μου και εγώ θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια θετική λύση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πλέον θρυλικές ομάδες της Ευρώπης και ήμουν ενθουσιασμένος που θα αποτελούσα κομμάτι της νικηφόρας παράδοσης που έχει δημιουργήσει. Όλοι στην ομάδα ήταν εκπληκτικά επαγγελματίες και σεβάστηκαν την κατάστασή μου, ειδικά ο κ. Γιαννακόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά για τη στήριξη» τόνισε ο 32χρονος σμολ φόργουορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης