Η προ ημερών επίσκεψη του Ρομπέρτο Κάρλος στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Ρεάλ Μαδρίτης και οι φωτογραφίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους άσους της «βασίλισσας» ενδεχομένως να επηρέασαν τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο στην επιλογή του για τη «Χρυσή μπάλα»!

Έτσι, στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο ο πρώην άσος των «μερένχες» ψήφισε… τον Πορτογάλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δικαίως όλοι μιλούν για τον Μέσι. Είναι εκπληκτικός. Αλλά θεωρώ ότι έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους μέχρι τώρα και αποκλείεται να έχει μείνει άλλος χώρος στην… τροπαιοθήκη του. Γι’ αυτό ψηφίζω Ρονάλντο.

Είναι ένας απόλυτα ικανός επιθετικός και μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια με πολλούς τρόπους» υποστήριξε στην ιστοσελίδα της FIFA ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος επέλεξε και πάλι από τους Μαδριλένους τον κορυφαίο προπονητή!

«Νομίζω ότι τεχνικός της χρονιάς πρέπει ν’ αναδειχθεί ο Μουρίνιο. Ένας σύλλογος σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσκολότερο να προπονηθεί και από μία κορυφαία εθνική ομάδα. Και εγώ το γνωρίζω καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θητεία μου στη Ρεάλ, προπονητής μου ήταν ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Όταν, όμως, βλέπεις τα όσα έχει καταφέρει ο Μουρίνιο, καταλαβαίνεις πως είναι ένας προπονητής που μπορεί ν’ αντεπεξέλθει στα πάντα» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης