Για τους περισσότερους παίκτες της Ρόμα η απόλυση του Ζντένεκ Ζέμαν από τον πάγκο των «τζιαλορόσι» έγινε δεκτή με ανακούφιση.

Σ’΄αυτην την κάστα πάντως δεν ανήκει ο μεγάλος αρχηγός των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση του πολύπειρου τεχνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Καπιτάνο», μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας αποχαιρέτησε τον Τσέχο, με τον οποίο είχαν άριστες σχέσεις από την πρώτη θητεία του τελευταίου στον πάγκο του συλλόγου, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Αουρέλιο Αντρεατσόλι που ανέλαβε προσωρινά τις τύχες της ομάδας.

«Ο κ. Ζέμαν είναι ένας προπονητής και ένας άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην επαγγελματική και προσωπική ωρίμανση μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά και να αγκαλιάσω τον ίδιο και το επιτελείο του για όλα όσα έκαναν. Αυτή η απόλυση είναι μια ήττα για όλους μας!

Όσο για τον Αουρέλιο και τους συνεργάτες του, τους εύχομαι καλή τύχη. Δουλεύουν με πάθος, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό. Έχουμε στόχους ως ομάδα και θέλουμε να τους πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης