Ακάθεκτη προχωρά στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από το «Στάδιο του Φωτός», συντρίβοντας με 4-2 τη Σάντερλαντ, στο εναρκτήριο ματς της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Με αυτό το «τρίποντο», οι «μπάγκις» ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (28 έναντι 26).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέρα και ο Λονγκ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους (30΄, 44΄), ενώ στο 74΄ ο Γκάρντνερ μείωσε σε 2-1 για τις «μαύρες γάτες».

Ο Λουκάκου πέτυχε το 3-1 με πέναλτι στο 81΄ και έξι λεπτά μετά ο Σεσενιόν έδωσε και πάλι ελπίδες στους γηπεδούχους (2-3). Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Φορτουνέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σάντερλαντ: Μινολέ, Μπάρντσλεϊ. Ο’ Σέι (46’ ΜακΚλιν), Κουεγιάρ, Ρόουζ, Κάτερμολ (35’ Γκάρντνερ), Λάρσον, Κόλμπακ (73’ Σαχά), Τζόνσον, Σεσενιόν, Φλέτσερ.

Γουέστ Μπρομ:
Μέιχιλ, Όλσον, Ρίτζγουελ, ΜακΆλεϊ, Τζόουνς, Γιάκομπ, Μόρισον (91’ Ταμάς), Μπρουντ, Γκέρα, Λονγκ (69’ Λουκάκου), Οντεμβιγκί (69’ Φόρτουν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης