Ο Φάμπρι τα λέει ωραία… Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες στους ποδοσφαιριστές λέγοντας μία ιστορία με τη ζούγκλα, τα λιοντάρια και τις λέαινες!

«Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια», είπε ο Φάμπρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γαλιθιάνος τεχνικός από την πρώτη ημέρα πέρασε στους παίκτες την φιλοσοφία του ζωγραφίζοντας ένα κάστρο για να τους εξηγήσει ότι ο Πλατανιάς δεν θα έπρεπε να σκοράρει, ενώ μετά τον δεύτερο αγώνα του στον πάγκο των πρασίνων στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου, λέγοντας:

«Οι παίκτες πρέπει να ενσωματωθούν στην ίδια παρτιτούρα που πρέπει να παίξουν. Να υπάρχει συγχορδία για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Όταν αναφέρομαι στη συγχορδία, αναφέρομαι στη συνοχή διότι σε μια ορχήστρα όταν ο καθένας παίζει όπως νομίζει, η μουσική δεν θα είναι καλή. Εάν ο ένας παίζει βαλς, ο άλλος φολκλόρ, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα».

Εν τω μεταξύ, ο Φάμπρι έβαλε… γκάζια στον Κουίνσι, τον οποίο είδε να μην εκτελεί τις ασκήσεις όπως ήθελε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης