Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 της Ελσίνκι και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα, ενώ από την άλλη η ΑΕ Λεμεσού που αγωνίστηκε από το πρώτο μέρος με δέκα παίκτες έχασε 3-0 από τη Ζενίτ και δεν μπόρεσε να υπερασπίσει τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο μέρος.

Στο 18’ ο Ντε Βινσέντι έδωσε ασίστ στον Σεριντάν, που άνοιξε το σκορ, ενώ οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν και στο 42’ με τον Ντε Βινσέντι να σκοράρει.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης):
Πάρντο, Καρλάο, Αμορίν, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Μοράις, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (68΄ Εφραίμ), Ντε Βινσέντι (76΄ Σωτηρίου), Σέρινταν (81΄ Παπάζογλου)

ΕΛΣΙΝΚΙ (Μίκα Λεκσοχούο):
Τόρνες, Χάικινεν, Λάμπι, Μόρεν, Βαιρίνεν (46΄ Μπαχ), Σάβεϊτζ, Ταίνιο (74΄ Φορσέλ), Άλχο, Σόρσα (78΄ Μάλστρομ), Σούλερ, Λοντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αγία Πετρούπολη μόλις στο 25’ ο Ντανιελζίνιο αποχώρησε με κόκκινη κάρτα επειδή παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ και από εκεί και πέρα η Ζενίτ σφυροκόπησε την εστία του Φεγκρούς.

Στο 55’ ο Ροντόν άνοιξε το σκορ, στο 70’ ο Ντάνι είχε δοκάρι, όμως στο 88’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κερζακόφ στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Ζενίτ:
Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπερτς, Γκαράι, Σμολίνκοφ (46’ Κερζάκοφ), Φαϊζούλιν, Τίμοστσουκ (75′ Ριαντζάτζεφ ), Σάτοφ (84’ Σολόβιοφ), Ντάνι, Χουλκ, Ροντόν.

ΑΕΛ:
Φεγκρούς, Καντού, Σιέλης, Καρλίτος, Εντμάρ, Νικολάου, Γκουιντιλεγιέ, Ζεζίνιο (18′ Μπαρτσέλος), Σαρντινέρο (58′ Ελευθερίου), Ντανιελζίνιο, Γκικίεβιτς (86’ Ταγκμπατζούμι )

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης