Με στόχο την τρίτη της νίκη στη φετινή Euroleague θα παραταχθεί η Αρμάνι Μιλάνο στον αυριανό (21:45) εντός έδρας αγώνα της με την Κάχα Λαμποράλ.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας μπάσκετ, Σέρτζιο Σκαριόλο με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, επέστησε την προσοχή των παικτών του, επισημαίνοντας ότι ο ισπανικός σύλλογος είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι πιθανότατα η πιο σκληρή αντίπαλος για να παίξεις εντός έδρας. Έχουν πολύ ταλέντο και παραδοσιακά επηρεάζονται ελάχιστα όταν αγωνίζονται μακριά από το γήπεδό τους», ανέφερε αρχικά ο Σκαριόλο και συμπλήρωσε:

«Ξέρουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε το ίδιο».

Καταλήγοντας ο τεχνικός της Αρμάνι τόνισε: «Αν πάρουμε τη νίκη θα κάνουμε το 3-0 στις νίκες και θα είναι κάτι που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και για να είμαι ειλικρινής θα μας δώσει προβάδισμα για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρουμε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως μπορούμε για 40 λεπτά. Επιθετικά είμαστε καλύτεροι αυτή την στιγμή από ότι περίμενα πως θα είμαστε στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Σε άλλους τομείς του παιχνιδιού μας χρειαζόμαστε βελτίωση».

Από την πλευρά των παικτών της Σιένα για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ μίλησε ο Χέντριξ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στις διοργανώσεις. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο και σε αυτό το δύσκολο ματς κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης