Τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με τον Γιώργο Κατίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια αποκάλυψε ο φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς, υποστηρίζοντας πως ο 20χρονος άσος του ορκίστηκε στη μητέρα του πως δεν γνώριζε τι σημαίνει η κίνησή του.

«Γιώργο κατάλαβες τι έκανες;», ήταν η πρώτη ερώτηση του Νίκου Κορομηλά, όταν αντίκρισε τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, μετά τον πανηγυρισμό του που παρέπεμπε σε ναζιστικό χαιρετισμό, έπειτα από το γκολ που πέτυχε επί της Βέροιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δηλώνει στην «Ώρα των σπορ», ο φροντιστής του Δικεφάλου, άκουσε από τον Κατίδη να του λέει:
«Σου ορκίζομαι στη μάνα μου να πεθάνει απόψε, δεν ήξερα τι σήμαινε αυτή η κίνηση! Τώρα μου είπαν τι ακριβώς σημαίνει και αν το ήξερα να είσαι σίγουρος, δεν θα το έκανα ποτέ. Με ξέρεις καλά εσύ». Στη συνέχεια ο Νίκος Κορομηλάς παρότρυνε τον Κατίδη να μην ορκίζεται στην μάνα του, για να λάβει την απάντηση: «Είναι ό,τι πιο ιερό έχω στη ζωή μου. Ό,τι έχω στη ζωή μου είναι αυτή», για να συνεχίσει ο φροντιστής της ΑΕΚ λέγοντας πως: «Εκεί κατάλαβα ότι έλεγε αλήθεια».

Συνεχίζοντας ο «Μήτσι» υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως: «Ο Γιώργος είναι ένα ευαίσθητο παιδί και ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας. Έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, κάτι το οποίο τον έχει επηρεάσει. Πρωτοστατεί πάντα σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες και σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με μικρά παιδιά. Δείγμα της ευαισθησίας του χαρακτήρα του. Αυτό που τον παρασύρει κάποιες φορές, είναι ο παρορμητισμός του, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για καλό παιδί».

Παράλληλα ο Νίκος Κορομηλάς αναφέρει για τον Κατίδη ότι: «Ποτέ δεν έχει αναφέρει κάτι περί πολιτικών θεμάτων μέσα στην ομάδα, στην παρέα που κάναμε. Δείγμα της άγνοιάς του για τα πολιτικά θέματα, κάτι που με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι δεν είχε σκοπιμότητα και δόλο στην κίνησή του», ενώ κλείνοντας αναφέρεται και στον κόσμο της Ένωσης: «Ό,τι έγινε είναι θέμα της ΑΕΚ. Της οικογένειάς της ΑΕΚ. Η διοίκηση θα αποφασίσει. Τον Γιώργο θα κρίνει αποκλειστικά μόνο ο κόσμος της ομάδας. Μόνο αυτός έχει το δικαίωμα. Δεν δεχόμαστε ως ΑΕΚτσήδες να μας κρίνει κάποιος εκτός της οικογένειας της ΑΕΚ. Το τι βιώνει από το Σάββατο το βράδυ είναι ήδη η πιο σκληρή τιμωρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης