Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους Ισπανούς, αλλά και την παράδοση που είχαν δημιουργήσει οι «φούριας ρόχας» κόντρα στη «γαλανόλευκη», μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα.

«Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο διότι ερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, μπερδευτήκαμε κιόλας από τον τραυματισμό μου και κάπως χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Ωστόσο, αυτό μάς πείσμωσε. Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν πολύ μεγάλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήραμε τον πρώτο τελικό και η νίκη είναι εξίσου μεγάλη», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε εύκολα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να βελτιωθούμε κι άλλο. Δεν αρχίσαμε καλά στο ματς με τους Ισπανούς, έφταιξαν τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και υπήρχε μεγάλη πίεση. Όμως, συνήλθαμε γρήγορα, παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε καρδιά στο παρκέ και βάλαμε μεγάλα σουτ.

Τώρα κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το μεθαυριανό παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλο. Θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος και ενέργεια. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, έτσι κι εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε τους Ισπανούς».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης