Η Στέλλα Λεδάκη προσπαθεί να επιστρέψει στα καλά αγωνιστικά της επίπεδα, κάτι που φαίνεται πως θα καταφέρει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μετά την άτυχη περσινή χρονιά η οποία ήταν γεμάτη δυσκολίες, απρόβλεπτα και… πολλές ώρες αποθεραπείας.

Η άλτρια του Φώτη Στεφανή θα πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού, με απώτερο στόχο το όριο (4.50μ) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Πράγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις, που θα της δώσουν το όριο. Είναι σε καλή κατάσταση και έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα περσινά προβλήματα. Ηδη είμαι σε αναζήτηση κάποιων αγώνων και στο εξωτερικό», είπε ο έμπειρος προπονητής, που αναφέρθηκε και στη Λορέλα Μάνου:

«Στην περίπτωση της Μάνου, ο αγωνιστικός στόχος αφορά τους καλοκαιρινούς αγώνες. Είναι όμως καλά και θα πάρει μέρος και στον κλειστό, περισσότερο για να δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τις αλλαγές που κάναμε, το διάστημα που γυμναζόμαστε μαζί». Αντίθετα με τα δύο κορίτσια, ο Δημήτρης Πατσουκάκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Ο αθλητής έχει οστεόφυτο στον αχίλλειο και δεν αναμένεται να πάρει μέρος στη χειμερινή δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης