Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε ο Κώστας Φιλιππίδης με την εμφάνιση του στο μίτινγκ του Ντεσάου, στον πρώτο του αγώνα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον προσαγωγό.

Ο πρωταθλητής μας στο άλμα επί κοντώ κατέλαβε την τέταρτη θέση ξεπερνώντας τα 5.61μ με την πρώτη προσπάθεια, σε έναν αγώνα που λειτούργησε ως τεστ για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έκανε έναν συντηρητικό αγώνα, εκτελώντας λίγα άλματα. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρα στα 5.41μ, συνέχισε στα 5.61μ, άφησε τα 5.71μ κι έπειτα δοκίμασε στα 5.76μ.
Οι προσπάθειές του σε αυτό το ύψος ήταν καλές, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι ήταν αποτυχημένες. Ο Φιλιππίδης αγωνίστηκε με μικρή φορά, καθώς το στάδιο δεν είχε τον απαιτούμενο χώρο.

«Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του. Ήταν ένας αγώνας για να δούμε πού βρίσκεται μετά το πρόβλημα τραυματισμού. Δεν θέλαμε να κάνει πολλά άλματα, προκειμένου να μην πιεστεί», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Κυτέας. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το Σάββατο στο Βερολίνο.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Πολωνός Λίσεκ με 5.76μ και ακολούθησαν οι Μορ και Γεν με 5.71 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης