Ο Ασάφα Πάουελ δεν θα συμμετάσχει το προσεχές Σάββατο στο μίτινγκ στίβου της Μελβούρνης (IAAF World Challenge), όπως είχε αρχικά προγραμματίσει, εξαιτίας ενός τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία στίβου της Αυστραλίας.

Ο  Τζαμαϊκανός παλιός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ των 100μ, αναμενόταν να κάνει τον πρώτο αγώνα του μετά τη θλάση που υπέστη στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στις 8 Αυγούστου, όταν απλά κατάφερε να τερματίσει σε 11.99.

Ο 30χρονος Τζαμαϊκανός έχει τρέξει κατά τη διάρκεια της καριέρας του τα 100μ σε χρόνο κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα, τις περισσότερες φορές από κάθε άλλο σπρίντερ του κόσμου, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει την ατυχία να βρει μπροστά του στις μεγάλες διοργανώσεις τόσο τον Γιουσέιν Μπλτ, όσο και τον επίσης Τζαμαϊκανό και ομόσταυλό του, Γιόχαν Μπλέικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Μελβούρνη θα δώσουν πάντως το «παρών» στις 6 Απριλίου αρκετοί άλλοι σπουδαίοι αθλητές. Ο Βρετανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Γκρεγκ Ράδερφορντ, θα κοντραριστεί στο Λέικσάιντ Στέιντιουμ με τον Αυστραλό Μιτς Γουάτ, που ήταν δεύτερος στο Λονδίνο.

Επίσης τη συμμετοχή τους επιβεβαίωσαν ο Κενυάτης παγκόσμιος πρωταθλητής στο δρόμο σε ανώμαλο έδαφος, Τζαφέτ Κορίρ, και ο Αμερικανός σπρίντερ, Ουάλας Σπίρμον, με τρία μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης