Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, τόνισε ότι η Ένωση είναι στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή και είναι διατεθειμένη να πληρώσει το τίμημα ενός διεθνούς αποκλεισμού, προκειμένου να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την συνάντηση με τον υπουργό ο Βαγγέλης Ασλανίδης, δήλωσε: «Το θέμα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το να μεταφέρω στον κ. Κοντονή ότι μετά το χθεσινοβραδινό ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι στο πλευρό του για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη αυτή η έκνομη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συστηματοποιηθεί και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι επίμονες και στοχευμένες. Πιστεύουμε πως ο κ. Κοντονής και σαν σκεπτικό και σαν πρακτική είναι με το δίκιο και το δίκιο αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει. Όλα αυτά θα λυθούν μέρα με τη μέρα. Μη νομίζετε ότι οι ξένοι παράγοντες και αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον πιθανό αποκλεισμό της Ελλάδας είπε: «Η ΑΕΚ θα δεχτεί οποιαδήποτε θυσία μπορεί να της αναλογεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης