Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 15ης αγωνιστικής της Super League, αναφορικά με τη μάχη της κορυφής, καθώς οι δύο άλλοι διεκδικητές του τίτλου, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός υπέστησαν βαριές ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με τον ΠΑΣ και την Ξάνθη αντίστοιχα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά συνετρίβη με 3-0 σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι πλέον νιώθει καυτή την ανάσα των Πειραιωτών (στον ένα βαθμό η μεταξύ τους διαφορά), οι οποίοι μάλιστα ξέφυγαν με τέσσερις πόντους από τον Παναθηναϊκό, που έχασε με το ευρύ 4-2 από τους φορμαρισμένους Ακρίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Πανιωνίου, ωστόσο το «τρίποντο» ακόμη κι έτσι μπήκε στο βαθμολογικό της «σακούλι», με αποτέλεσμα η διαφορά των πέντε πόντων με τους Θεσσαλονικείς σε διάστημα λίγων ημερών να εξανεμιστεί.

Στα άλλα ματς της 15ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε δύο βαθμούς στην Κομοτηνή (1-1 με τον Πανθρακικό), ενώ ισόπαλο με το ίδιο σκορ έληξε και το ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και στην Καλλονή.

Αντίθετα με νίκες συνέχισαν, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, η Βέροια (νίκησε 2-0 τη Νίκη Βόλου), ο Παναιτωλικός (επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά) ο Ατρόμητος (επιβλήθηκε 1-0 του Λεβαδειακού) και η Κέρκυρα (νίκησε με 3-1 τον Εργοτέλη).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
Κέρκυρα-Εργοτέλης 3-1

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0
Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0
ΟΦΗ-Καλλονή 1-1
Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-0
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0

Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης