Χρηματικά πρόστιμα σε πέντε ΠΑΕ, για παραβάσεις στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επέβαλε την Πέμπτη η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Το πιο «τσουχτερό» από αυτά είναι αυτό που επεβλήθη στην ΠΑΕ ΟΦΗ (15.000 ευρώ) για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα αναγκαστούν να βγάλουν λεφτά από τα ταμεία τους για ποινές είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι ποινές:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 30ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Τσαμπουράκης (Υπεύθυνος ποδ/κου τμήματος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Τσαμπουράκη καθώς επίσης διότι: «Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα παρέμεινε εντός του αγωνιστικού χώρου πλησίον του πάγκου της, για λόγους ασφάλειας»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό ευρώ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης