Ο Άλεξ Φέργκιουσον χρέωσε στον Νάνι τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Λιγκ Καπ, κάνοντας ειδική αναφορά στη φάση που έχασε την μπάλα και η Τσέλσι κατάφερε να ισοφαρίσει (3-3) στέλνοντας το ματς στην παράταση (5-4)!
 
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαρίσαμε την μπάλα στο τρίτο γκολ, ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Παίζαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να τελειώσουμε το ματς κρατώντας την κατοχή.

Ο Νάνι, όμως, αποφάσισε να δοκιμάσει να περάσει έναν αντίπαλο, έχασε την μπάλα και η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι. Δεν ξέρω εάν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά νομίζω ότι οι νέοι παίκτες από εκείνο το σημείο κατάλαβαν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στην παράταση. Όταν κερδίζεις 3-2 και απομένουν δευτερόλεπτα, πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι. Μόνο εμείς φταίμε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε εάν περίμενε κάτι καλύτερο από έναν έμπειρο παίκτη, όπως ο Νάνι, απάντησε: «Είναι ένα άτομο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να κερδίζει μονομαχίες, οπότε δεν πρόκειται να τον αποθαρρύνουμε να το κάνει. Αλλά σε αυτήν τη φάση, αν είχε κρατήσει την μπάλα στο κόρνερ, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης