Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Η Ρόμα το βράδυ του Σαββάτου κόλλησε στο… μηδέν απέναντι στην Ίντερ και απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του τίτλου στο Καμπιονάτο, χαλώντας παράλληλα τη χθεσινή μας τριάδα, στην οποία επαληθεύτηκαν ο άσος (1.75) της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Μπράγκα και το over (1.45) στο παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ.

Από τη σημερινή ημέρα ξεχωρίζει το ελληνικό «clasico» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο εμείς θα ρισκάρουμε, έχοντας επιλέξει τέσσερις ισοπαλίες, οι οποίες φυσικά θα παιχτούν με σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάμε όμως κατευθείαν στο στοιχηματικό «ψητό». Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για τη σωτηρία τους.

Αμφότερες προέρχονται από νίκες, είναι αρκετά κοντά στη βαθμολογία και φρονούμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να εμφανιστεί σε αυτό το ματς η ισοπαλία, που πληρώνει 3.05.

Ακόμη ένα παιχνίδι όπου φρονούμε πως η μπίλια ενδέχεται να καθίσει στη… μέση είναι αυτό μεταξύ της Σεβίλλης και της Σοσιεδάδ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη και γι’ αυτές κάθε πόντος είναι σημαντικός. Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να φύγουν με άδεια χέρια από αυτό το ματς, ενδέχεται να συμβιβαστούν με την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η τρίτη ισοπαλία του δελτίου μας προέρχεται από την Αργεντινή. Στο κλασικό ντέρμπι του Μπουένος Άιρες η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Σαν Λορέντζο.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σαφώς σε καλύτερο μομέντουμ, ωστόσο είχαν παιχνίδι την Παρασκευή για το Κόπα Λιμπερταδόρες και πιθανότατα να βγάλουν κούραση.

Έτσι δίνουμε τύχη στους «εκατομμυριούχους», που έχουν μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς στη «Φινάλ», να πάρουν βαθμό στο συγκεκριμένο ντέρμπι. Άλλωστε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο «Μονουμεντάλ» οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Η τέταρτη ισοπαλία μας προέρχεται από την Ιταλία. Η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους, στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο και οι «ροσονέρι» θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου απέναντι στη «βέκια σινιόρα», που έχει αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια στο «Σαν Σίρο».

Το εν λόγω ντέρμπι δείχνει ισορροπημένο και πιστεύουμε ότι οι ομάδες θα αρκεστούν στη… μοιρασιά που αποφέρει 3.30.

YΓ.1: Εκτός από την τετράδα με τις ισοπαλίες, μας κάνουν κλικ τα over στο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και στο «clasico» της Μαδρίτης μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ.

ΣΥΣΤΗΜΑ…

315. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ Χ (3,05)
340. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ (3.45)
346. ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ (3.30)
355. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Χ (2.90)

Σε σύστημα 2-3-4 (3.30)

ΔΥΑΔΑ…

322. ATΛΕΤΙΚΟ-ΡΕΑΛ OVER (1.75)
337. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER (1.75)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης