Το «άστρο» της Μαρίας Σταυροπούλου έλαμψε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπότσια που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του ΑΣΑΧ (Αθλητικός σύλλογος Αγίου Χριστόφορου), έχοντας ως αθλητή-συνοδό την Λάμπρινη Παράσχη, «άγγιξε» το… βάθρο στο BC3 ατομικό, όπου κατέλαβε την 4η θέση, ωστόσο κρατούσε το καλύτερο για τα ζευγάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, μαζί με τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη (αθλητής-συνοδός ο Δανιήλ Πολυχρονιδης) και Αλκιβιάδη Λέκκα (αθλητής-συνοδός ο Δημόπουλος Φίλιππος), χάρισε στον ΑΣΑΧ την πρώτη θέση, κατακτώντας αυτή και οι συναθλητές της το χρυσό μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 Η Μαρία Σταυροπούλου είναι μια από τις πιο παλιότερες αθλήτριες του ΑΣΑΧ, ο οποίος ιδρύθηκε το 2002 και εκτός από το άθλημα μπότσια έχει αθλητές και αθλήτριες στην άρση βαρών σε πάγκο, στην κολύμβηση και τον στίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται μία από τις πιο ελπιδοφόρες αθλήτριες του ΑΣΑΧ και μάλιστα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, όπου μαζί με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, είχαν καταλάβει την 7η θέση.

 Άξιο αναφοράς επίσης είναι ότι στον ΑΣΑΧ (τηλέφωνα: 699-71-71-650, 693-6712801), ο οποίος κατέκτησε 6/7 χρυσά στο άθλημα μπότσια στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, προπονητής είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Τζήμας, ενώ τη θέση του προέδρου την κατέχει η Ελένη Σουλάνη.

Εξαιρετική δουλειά γίνεται πάντως και από τους προπονητές, στους οποίους εντάχθηκε τη φετινή σεζόν ο ταλαντούχος Σωτήρης Χρονόπουλος, καθώς περιβάλλουν με αγάπη και δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στους αθλητές, βοηθώντας τους να διακρίνονται και δίνουν μαθήματα ζωής και θέλησης.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης