Ο Θέμης Κουλουχέρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιώνιου και τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν τον κόσμο της ομάδας υπερήφανο.

Αρχικά ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την προετοιμασία, που γίνεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας: «Είμαστε εδώ και δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας και, όπως συνηθίζουμε να λέμε, βάζουμε τις βάσεις για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή (σ.σ. Δημήτρης Ελευθερόπουλος), που βάσει και των εικόνων και των παραστάσεων που έχει από την συμμετοχή του σε μεγάλες ομάδες ως ποδοσφαιριστής, προσπαθεί να εφαρμόσει στην ομάδα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της προπονητικής. Οι προπονήσεις μας είναι και δυνατές, αλλά και ποιοτικές και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει στο δυναμικό της αρκετούς νέους παίκτες και θα χρειαστεί να αποκτηθεί η κατάλληλη χημεία είπε: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας παρουσιάζει την ιδανική αναλογία έμπειρων και νέων παικτών. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στην τεχνική ηγεσία να μπορεί να παρουσιάσει ένα σύνολο και νεανικό, αλλά ταυτόχρονα και έμπειρο, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και θα μπορεί να προσφέρει στον κόσμο μας όμορφο θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι πως θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης