Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής στους προκριματικούς του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος σχολίασε στον ΣΚΑΪ την εικόνα της ομάδας με την Βοσνία.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε πως η ομάδα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Βόσνιους αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε. Μπήκαμε τα πρώτα λεπτά καλά, είχαμε την υπεροχή, αλλά με ένα τυχερό γκολ προηγήθηκε η Βοσνία. Με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Εκτός από την ευκαιρία του Πιάνιτς, οι Βόσνιοι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω, μπήκαν για να κρατήσουν το σκορ. Αξίζαμε το γκολ και δίκαια πήραμε το “Χ”».

Για το αν η ισοπαλία αυτή ισοδυναμεί με νίκη: «Με την τροπή που πήρε το ματς, αφού η ισοφάριση ήρθε στο 94, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα μονομαχήσουμε για τον ρεαλιστικό χώρο της δεύτερης θέσης είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς διαφορά από τους Βόσνιους και πάμε να παίξουμε για τη δεύτερη θέση».

Για την εικόνα της Ελλάδας μέχρι τώρα: «Δεν χάσαμε, αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε κάνει καλή αρχή, αλλά έχει ακόμα πολλά ματς. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια, στην οποία πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης