Για τη σειρά των αγώνων μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αναντολού Εφές μίλησε ο Οκτάι Μαχμούτι. Ο προπονητής των Τούρκων δήλωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι τουλάχιστον μία νίκη που θα επιστρέψει στην Εφές να πάρει το πλεονέκτημα.

«Τα 2/3 της Ευρωλίγκας τελείωσαν. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε δεύτεροι στο TOP 16, αλλά είχαμε μία μικρή… παρέκκλιση και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία απαιτεί σεβασμό, καθώς διατηρεί ακόμα τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης. Ήταν στόχος από την αρχή το Final 4, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη σειρά, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Μία ήττα μπορεί να καλυφθεί στους άλλους γύρους, αλλά εδώ όχι και γι’ αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη. Θέλουμε να φέρουμε το πλεονέκτημα έδρας από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, που σημαίνει πως πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Και αν το κάνουμε αυτό, τότε στο δρόμο για το Final 4 που θα χρειαζόμαστε δύο νίκες, θα έχουμε μαζί μας το συναρπαστικό κοινό μας», δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Κερέμ Γκονλούμ, είπε: «Τώρα, έχουμε μπροστά μας το μοναδικό εμπόδιο για το Final 4. Στο TOP 16, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Προφανώς και θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά δεν καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλό μας. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά πιστεύω πως εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε στο παρκέ για να πάρουμε τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης