Μετά από γλίστρημα στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Έισι Λο τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Λο δε θα αγωνιστεί στα φιλικά του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους, ενώ αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με την Ντιναμό Σάσαρι είναι οι Μάντζαρης, Σλούκας, Σπανούλης, Κατσίβελης, Γκετσεβίτσιους, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Άντιτς, Χάινς, Ντόρσεϊ, Μαυροειδής και Γιωργάκης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη σειρά των φιλικών αγώνων στην Ιταλία: «Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από ταξίδια και φιλικά. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές. ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σιένα είναι αρκετά δυνατές ομάδες, το ίδιο και η Σάσαρι. Θέλουμε να παίξουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτή την περίοδο η ομάδα βλέπει τις αδυναμίες της και μοντάρετε. Έχουμε αρκετό βίντεο και προσπαθούμε να βλέπουμε λάθη και να τα διορθώνουμε. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για φιλοσοφία αλλά και για το τι θα δούμε στο γήπεδο. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα, θα κρατήσουμε πολλά βασικά κομμάτια από πέρσι και με τον καιρό θα βάζουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Η προπόνηση τώρα είναι και πνευματική και σωματική και μέσα από τα φιλικά θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης