Παίκτης της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων είναι από σήμερα ο Άντναν Χότζιτς, καθώς ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ  υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλούς.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ως παίκτης της ομάδας του Φλεβαράκη, ο Χότζιτς τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κερδίζω, να περνάω καλά και πάνω απ’ όλα θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι προφανές ότι θα συμμετάσχω σε μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα με ομάδες που είναι κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη. Το στυλ του παιχνιδιού μου είναι να παίζω δυνατά, με καρδιά και θέλω να κερδίζω».

Η σχετική ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει: «Η ΚΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Βόσνιου Αντναν Χότζιτς που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Ο ύψους 2.04 Χότζιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Αλ Αραμπί στο Κατάρ έχοντας σε 16 παιχνίδια 20,9 πόντους μ.ο. και 10,3 ριμπάουντ.

Ο Άντναν Χότζιτς είναι απόφοιτος του Λίπσκομπ Γιουνιβέρσιτι με τα χρώματα του οποίου στο NCAA διακρίθηκε ιδιαίτερα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο αφού ανάμεσα στα άλλα ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης της Περιφέρειας “Atlantic Sun” το 2010 αλλά και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κολλεγίου.Ο Χότζιτς -μετά την αποφοίτηση του- αγωνίστηκε στη Γερμανία με τους Ουόλτερ Τάιγκερς και στην Ελβετία με την Μόντι, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης