Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου. Η ομάδα του Περιστερίου, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του «αλενατόρε», επιβλήθηκε την Κυριακή εντός έδρας με 2-0 σκορ της Κέρκυρας, κάνοντας έτσι «ποδαρικό» με το… δεξί στον δεύτερο γύρο της Super League.

Τα γκολ των γηπεδούχων προήλθαν από δύο αμυντικούς τους και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο: με κεφαλιές. Στο 26ο λεπτό ο Φυτανίδης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ταυλαρίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε αρκετά γρήγορα τα «ηνία» και άρχισε να πιέζει τους τους Φαίακες, που αρκούνταν στο να αμύνονται.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων άντεξε για μόλις 26 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο του ματς οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και βρήκε τον Φυτανίδη στη μικρή περιοχή, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού η πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα ένας ακόμη αμυντικός του Ατρομήτου χρίστηκε σκόρερ, βάζοντας ισχυρά θεμέλια νίκης για την ομάδα του Αναστόπουλου, ο οποίος σημειοτέον έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη, που μετά από κόρνερ του Επστάιν (είχε δύο ασίστ σήμερα), έπιασε την κεφαλιά ακριβώς στο κέντρο της άμυνας του ΑΟΚ και έκανε το 2-0.

Μάλιστα ο έμπειρος στόπερ έσπευσε να αφιερώσει το γκολ του στον «αλενατόρε», που τον επανέφερε στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων (σ.σ.: ο έμπειρος αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον Μπάγεβιτς).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έχασε σημαντική ευκαιρία να σημειώσει και τρίτο τέρμα στο 59΄ όταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης Επστάιν, έκανε το 1-2 με τον Γιαννούλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Φαιάκων.

Στο 84ο λεπτό έκανε και το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, Φάμπιο, περνώντας στη θέση του Καραγκούνη.

Κίτρινες: Φυτανίδης – Εντερ

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (76΄ Γκαρσία), Επστάιν (86΄ Καραμάνος), Καραγκούνης (84΄ Φάμπιο), Κούτσι

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης (61΄ Ηλιάδης), Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης (71΄ Σιμώσης), Λεόν (85′ Διαμαντόπουλος), Έντερ, Κρητικός, Τσουμάνης, Γκούμας, Μπάρκογλου

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης