Στο δυναμικό του ενέταξε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές ο ΟΦΗ, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση των Αράντο Ντελία, Ραφαήλ Μπαμπουλάκη και Γιώργου Καπετανάκη για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντελία γεννήθηκε στις 11/3/1992 και ήταν την περυσινή σεζόν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας Νέων του ΟΦΗ.

Ο Μπαμπουλάκης, ο οποίος θα δοθεί δανεικός στην Επισκοπή, γεννήθηκε στις 17/10/1994, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και πέρυσι αγωνίστηκε στις Ασίτες. Ο Καπετανάκης γεννήθηκε στις 25/3/1991 και αγωνίστηκε πέρυσι στη Χερσόνησο.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο τελών υπό παραίτηση πρόεδρος του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά, τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δυνατότητες και προοπτική. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα οι Ντελία, Καπετανάκης, Μπαμπουλάκης, υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Μπαμπουλάκης έχει ήδη δοθεί δανεικός δύο φορές και δεν μπορεί να δοθεί για τρίτη. Υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έχει την ευκαιρία να δοθεί δανεικός στην Επισκοπή, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Η νέα σεζόν έχει πολλές ιδιαιτερότητες για τον ΟΦΗ που είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε νέα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες που έχουν έλθει στον ΟΦΗ έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά, ενώ είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι χαρακτήρες. Όλοι θα πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν στη νέα της προσπάθεια».

Οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων άσων:

Αράντο Ντελία: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την ευκαιρία που μου δίνει ν’ αγωνισθώ στον ΟΦΗ. Το όνειρο μου είναι να φορέσω τη φανέλα της μεγάλης ομάδας. Από δω και πέρα γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και ξέρω ότι οι υποχρεώσεις μου είναι μεγάλες. Θα δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα».

Ραφαήλ Μπαμπουλάκης: «Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα η σημερινή ημέρα, γιατί υλοποιώ ένα όνειρο που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

Γιώργος Καπετανάκης: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, αλλά και όλους όσους με έχουν βοηθήσει ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης